Sport

Drietal langer bij hoofdklasser Hoogeveen

HOOGEVEEN – Nadat Hoogeveen eerder al overeenstemming had bereikt met acht spelers over een langer verblijf bij de hoofdklasser, hebben nu opnieuw drie spelers aangegeven ook volgend seizoen te blijven. Het betreft Louis Vijfhuizen, Giorgio Beltau en Ayoub Ali Ben Ahlaq.

De 26-jarige Vijfhuizen is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Hoogeveners. In zijn eerste seizoen kende hij veel blessureleed. Dit seizoen maakte hij wel veel speelminuten en liet zien breed inzetbaar te zijn. Zo speelde hij al centraal achterin, maar ook in de spits. Vlak voordat de competitie werd onderbroken sloeg het noodlot met een nieuwe blessure opnieuw toe.

Giorgio Beltau maakt afgelopen zomer de overstap naar Hoogeveen. De 23-jarige aanvallende middenvelder kwam over van het Duitse Vorwärts Nordhorn. In de voorbereiding en bij de start van de competitie maakte hij indruk. Ook bij de Hardenberger gooide een blessure echter vervolgens roet in het eten.

Aanvaller Ayoub Ben Ali Ahlaq is ook bezig aan zijn eerste seizoen. De 21-jarige Zwollenaar kwam over van derdeklasser Hattem. Tot tevredenheid van de technische staf groeit hij steeds meer richting hoofdklasseniveau, hetgeen ook resulteerde in meer speelminuten.

Foto: Maritn van Dijk (Giorgio Beltau in actie tijdens het laatste competitieduel tegen TOGB)

Geef een reactie