Politiek

Jutta van den Oord SP-lijsttrekker

De SP doet met lijsttrekker Jutta van den Oord mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Van den Oord is inmiddels acht jaar raadslid en stond keer op keer op de barrikaden voor een beter armoedebeleid.
Het moet een stuk socialer vinden de socialisten. Juist nu. Bij de algemene ledenvergadering werd het verkiezingsprogramma “Doe eem sociaal, mien jong” besproken en met enkele aanvullingen goedgekeurd.
Naast Jutta van den Oord staan ook Jeroen Pomper, Philip Oosterlaak, Harry Baalman, Geu Sturing en Hennie van Doorn op de bovenste plaatsen.
Omdat een bijeenkomst in een zaal onmogelijk was vanwege het virus, vond de ledenvergadering digitaal plaats. Het leverde nog flink wat ideeën op voor de SP om de komende jaren aan te werken. Ondermeer rond verkeersveiligheid voor fietsers, een mooie stad voor jongeren en de noodzaak van een betrouwbaar gemeentebestuur na de perikelen van de afgelopen jaren.
De SP hield de afgelopen jaren vast aan een stevige koers voor een eerlijke en sociale overheid. Dat geluid wil de partij versterkt de komende tijd in de Hoogeveense raad laten horen.

Geef een reactie