Trainer Niels van ’t Hoog aan einde seizoen weg bij Hoogeveen zaterdag

HOOGEVEEN – De wegen van trainer Niels van ’t Hoog en derdeklasser Hoogeveen zaterdag scheiden aan het einde van dit seizoen. De 38-jarige inwoner van het Overijsselse Wierden is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Hoogeveners.

Van ’t Hoog volgde vlak voor de zomer Edward Sabandar op, die na vijf seizoen vertrok. De trainer zelf zat toen zonder club, terwijl Hoogeveen op het laatste moment een nieuwe trainer moest zien te vinden. “Voor ons beiden was dat toen een ideale oplossing”, vertelt Danny van der Sleen namens de technische commissie van de Hoogeveners. “De samenwerking verloopt ook prettig. De prestaties zijn goed en Niels is een ambitieuze en betrokken trainer. We zijn echter tot conclusie gekomen dat het voor ons beter is om op zoek te gaan naar een trainer uit de regio. Dat past volgens ons ook beter bij het niveau waarop we spelen.”
Hoogeveen zaterdag bezet momenteel de derde plaatst in de derde klasse en heeft vijf punten achterstand op koploper Nieuwleusen. “We hebben er alle vertrouwen in dat de spelersgroep en Niels op een goede manier het seizoen zullen afmaken zodra er weer gevoetbald mag worden”, besluit Van der Sleen.

Foto: Gerjo Stegeman

Geef een reactie