Bedrijventerrein de Wieken in Hoogeveen krijgt glasvezel van Glaspoort

HOOGEVEEN, 15 december – Bedrijventerrein de Wieken in Hoogeveen wordt aangesloten op glasvezel.  Aankomend jaar zullen circa 950 bedrijven worden voorzien van sneller internet.  Naar verwachting worden eind januari de werkzaamheden opgestart en zijn alle bedrijven medio volgend jaar aangesloten op het supersnelle glasvezelnetwerk. 

Het project zit nog in de voorbereidende fase. Begin januari worden de bewoners geïnformeerd over de start van de werkzaamheden.

Supersnel en betrouwbaar internet voor bedrijven

In september is er een start gemaakt met de aanleg van het glasvezelnetwerk in de straten van Hoogeveen Oost. Ook het bedrijventerrein de Wieken in Hoogeveen is nu aan de beurt. Het belang van goede data- en internetverbindingen worden steeds belangrijker. Thuis voor consumenten maar zeker ook voor het bedrijfsleven waar continue bereikbaarheid van groot belang is en er steeds meer gebruik wordt gemaakt van ‘cloud’ gebaseerde applicaties. Met een glasvezelverbinding van Glaspoort is dat mogelijk.

Versnelde uitrol van glasvezel

Glaspoort is een joint venture van KPN en pensioenfonds APG. Met deze joint venture versnellen we de glasvezelaanleg in Nederland. Glaspoort gaat de komende jaren circa 1 miljoen huishoudens en bedrijven voorzien van een toekomstvaste glasvezelkabel. Wat ons betreft wordt glasvezel de standaard. Met een glasvezelaansluiting van Glaspoort ben je klaar voor de toekomst.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord