foto: Pixabay
Sport

Sportgala Drenthe 2021

We zitten nog altijd in een zeer bijzondere periode waarin ook de sport hard wordt geraakt door de Coronapandemie en de zich op elkaar volgende maatregelen. Ook nu met de avond lockdown heeft de sport te maken met grote uitdagingen.

Maar er zijn het afgelopen jaar wel degelijk mooie sportprestaties geleverd. De organisatie van het Sportgala Drenthe wil juist nu, graag stilstaan bij deze prestaties. Bovendien zijn er ontzettend veel voorbeelden en mooie verhalen van hoe men in de sport is omgegaan met alle uitdagingen die deze crisis met zich mee heeft gebracht. Het Sportgala Drenthe is HET moment om deze verhalen te vertellen en de sporters die bijzondere prestaties hebben geleverd in het zonnetje te zetten.

Het Sportgala Drenthe 2021 zal plaatsvinden op 28 maart 2022, in het Atlas theater in Emmen. Ook in onze gemeente zijn er mooie sportprestaties neergezet. Om niets over het hoofd te zien vragen wij jullie dan ook om ons daarvan op de hoogte te stellen in een mail aan: sport@hoogeveen.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: