Algemeen

Rotaryclub roept Hoogeveen op levensmiddelen te doneren

Juist in deze “coronatijd” vragen de Rotarians, Soroptimsten en Diaconie Zuidwolde levensmiddelen te doneren aan de Voedselbank Hoogeveen.  Evenals vorig jaar is deze inzamelingsactie hard nodig.  Zodat de voedselbank ook komend jaar klanten van eten kan voorzien. 

In Hoogeveen zijn zo’n 400 mensen afhankelijk van de voedselbank. In heel Drenthe gaat het om zo’n 3200 mensen. Zaterdag 11 december is de actie bij de supermarkten in Hoogeveen en omliggende dorpen.

Helpen leden van de serviceclubs en vrijwiligers mee aan de Voedselbank-winkelactie om zoveel mogelijk artikelen in te zamelen.

Afgelopen jaar waren vanwege de corona-maatregelen amper mogelijkheden acties als Rotaryclub te ontplooien. “ Daarom willen wij ons juist nu extra inzetten voor deze actie “ , aldus Rotary-lid Arie Veldman.

Kortom, denk bij het doen van uw boodschappen ook eens aan een ander, want Samen Geven is Samen Leven !

AH Griendtsveenweg, AH De Weide, AH Nije Nering, Coop Grote Beer, Coop Wielewaal, Supercoop De Weide, Jumbo Hoogeveen, Coop Hollandscheveld, Plus Hollandscheveld, Coop Compact Pesse, Jumbo Zuidwolde, Plus Zuidwolde, Aldi Zuidwolde, DA Zuidwolde, Spar Noordscheschut en Plus Huisman Elim.

Geef een reactie