“Gratis” Kerstboom bij aanschaf dinerbon H.C.R. Boschzicht

Restaurant Boschzicht in Echten wil alle gasten bedanken voor het afgelopen jaar. Bij het restaurant is een kerstboom actie die start op donderdag 9 december en loopt tot en met 24 december 2021. U kunt hier terecht vanaf 11:00 uur tot 20:00 uur. (ook op zaterdag en zondag) 
Op het vernieuwde ruime terras worden de Nordmann gratis weggegeven na aanschaf van een dinerbon van 25 euro. U koopt dus een cadeaubon van 25 euro die u volledig kunt gebruiken tijdens een diner bij Hotel Restaurant Boschzicht vanaf februari in 2022. U betaald de bon en krijgt daarbij de boom volledig gratis.
De Nordmann van H.C.R.Boschzicht is gratis maar heeft wel wat verzorging nodig
Het voordeel van een Nordmann spar is dat deze boom zich goed houdt in huis. De naalden vallen niet snel uit en de boom houdt zijn mooie glans. Maar als het even kan, wil je zo lang mogelijk genieten van je spar, en dan maakt het uit welke verzorging je hem geeft. Want je boom doet het gewoon langer als je hem op de juiste plek zet en hem van voldoende water voorziet. Zo blijft hij tot lang na de feestdagen een echte blikvanger in huis!
Lees er alles over op
Deel dit bericht!

Geef een antwoord