Algemeen

Plaatselijk Belang Nieuwlande vandaag 100 jaar, maar alle feestelijkheden verschoven

Nieuwlande – Plaatselijk belang Nieuwlande bestaat vandaag precies 100 jaar. Naar aanleiding van dat feit hebben is o.a. een jubileumkrant uitgegeven die inmiddels is verspreid. Ook zou er volgende week vrijdag 10 december een receptie en zaterdag 11 december een feestavond gepland.

De feestavond was gecanceld, en nu is ook besloten om de receptie niet door te laten gaan. Ook de tentoonstelling over 100 jaar plaatselijk belang gaat nog niet inricht worden De reden daarvoor zal voor iedereen bekend zijn.

Naast dat de receptie was bedoeld voor de inwoners van Nieuwlande hadden PBN uitnodigingen gestuurd aan verschillende organisatie. Deze zal PBN zoveel mogelijk proberen om deze via de adressen die bekend zijn in te lichten over het niet doorgaan van de receptie. Op een later tijdstip volgend jaar gaat PBN natuurlijk zowel de receptie alsook de feestavond en de tentoonstelling opnieuw organiseren.

PBN  hadden in de Nieuwslander van november een vraag gesteld waarmee twee taarten konden worden gewonnen. A.s. zaterdag willen we deze uitreiken aan de winnaars van de prijsvraag. Via facebook zullen we bekend maken wie de gelukkigen zijn. Oplossingen konden tot gisteren, worden ingestuurd.

Voor nu is het natuurlijk spijtig dat genoemde festiviteiten allemaal niet door kan gaan, maar het is niet anders. Om Nieuwlande toch een beetje in de feeststemming te laten zijn zullen we a.s. zaterdag zoals gewoonlijk natuurlijk wel de kerstverlichting alvast ophangen. Onze vaste ploeg vrijwilligers zal dat samen met bestuursleden weer verzorgen. Dus vanaf zaterdag zorgt Plaatselijk Belang weer voor een mooi plaatselijk ‘’Behang’’

Bron: Nieuwslander

Geef een reactie