Thrianta wint van DIO/Donkerbroek/ODIS/VZK

Afgelopen zaterdag speelde Thrianta haar eerste uitwedstrijd van het zaalseizoen. Het was tot het einde spannend, maar Thrianta neemt de punten mee naar huis na een eindstand van 25-27.

In de aanval begonnen Maarten Stam, Jari Kramer, Kimberley van der Hoop en Rachel Doornbos. De verdediging bestond uit Robin Lichtendonk, Jonathan Verstegen, Desiree van der Hoop en Merel Bruinsma.

In de eerste helft ging de ploegen gelijk op. Aan het einde van de eerste helft werden twee spelers naar een ander vak gebracht. Op deze manier hoopten we dat we de marge konden vergroten. We gingen de rust in met een stand van 11-12. In de tweede helft bleef het wedstrijdbeeld hetzelfde en het bleef tot het einde spannend. Gelukkig schoten de gezusters van der Hoop er in de laatste 10 minuten nog 7 doelpunten in en werd er gewonnen met 25-27.

Ondanks dat er geen publiek bij de wedstrijd mocht zijn, kon iedereen de wedstrijd thuis wel volgen via een livestream en konden ze Thrianta zien winnen. Helaas is het nog onzeker wanneer we de volgende wedstrijd mogen zullen, maar we hopen dat we dit snel kunnen hervatten en deze lijn kunnen doortrekken