Sv Nieuwleusen een maatje te groot voor Hollandscheveld

Helaas zonder publiek, een uur later doordat het hoofdveld afgekeurd was, kou en regen dat waren de ingrediënten van deze voetbalmiddag.
Het eerste kwartier gebeurde er ook weinig spannends op het kunstveld in Nieuwleusen. Maar na een kwartier spelen was de eerste kans voor de thuisploeg ook meteen een doelpunt 1-0. Maar nog geen 5 minuten later is het Merlijn Odink die een corner binnen kopt en de stand weer gelijk maakt. Nieuwleusen is de betere ploeg, maar de verdediging van Hollandscheveld, aangestuurd door Maykel Mol heeft het goed onder controle. Maar een doelpunt blijft helaas niet uit. Een geweldige actie van één van de uitblinkers van de thuisploeg speelt drie spelers uit en hij zet voor vanaf de achterlijn en de vrijgekomen speler werkt de bal achter keeper Lennard Vos. Hollandscheveld wordt net voor rust flink onder druk gezet, maar het blijft 2-1
Na rust is het Robin Bijl die de eerste kans krijgt,  maar hij krijgt de bal niet langs de keeper. Nieuwleusen beslist de wedstrijd dan binnen twee minuten. Na de 3-1 wordt vanaf de aftrap de 4-1 al gescoord en is het geloof weg bij de ploeg van trainer Johan Sikkes. Danny Mol probeert nog een schot vanaf de middenlijn, waar de keeper alle moeite mee heeft, maar goed timed en red. De thuisploeg scoort dan nog 1x en de eindstand is dan ook 5-1.