Algemeen

Bioscoopevenement van Actief Samenleven afgeblazen

De druk op de zorg neemt alleen maar toe. Steeds meer mensen die direct of indirect getroffen zijn door de Corona pandemie moeten vechten voor hun leven of zijn ernstig ziek.
Dit is de reden dat Stichting Actief Samenleven na overleg met het management van Vue Cinema Hoogeveen de beslissing heeft genomen om het geplande bioscoopevenement op zaterdag 11 december 2021 niet door te laten gaan. Steeds meer kinderen worden ook geraakt door de Corona crisis en dan is het niet verstandig om een Biosevenement te organiseren waar 130 tot 150 kinderen tot en met 12 jaar naar toe zullen komen, samen met de ouders.
Hiermee nemen ze ook eigen vrijwilligers in bescherming maar ook de medewerkers van Vue Cinema Hoogeveen die op 11 december belangeloos hun medewerking aan dit evenement hadden toegezegd, Wel is de afspraak gemaakt met Vue Cinema Hoogeveen dat we in April 2022 gaan proberen voor de gezinnen die cliënt zijn van de Voedselbank en Kledingbank in Hoogeveen een mooie filmochtend gaan organiseren.
Om deze vervelende mededeling toch af te sluiten met een positief bericht. Alle gezinnen die mee zijn geweest met het jaarlijkse dagje uit 2021 krijgen nog een hele leuke mail en dat we voor alle kinderen die mee zijn geweest naar Avonturenpark Hellendoorn een hele leuke verrassing hebben. Hou de brievenbus goed in de gaten.
De vrijwilligers van Actief Samenlevenhadden ontzettend graag alle gezinnen in de Vue Cinema Hoogeveen weer een goed gevulde tas met heerlijke boodschappen mee willen geven maar jammer genoeg kunnen ze dit jaar het Bios-Kerstevenement niet door laten gaan.
Namens Stichting Actief Samenleven willen we alle medewerkers in de zorg en die momenteel zo hard moeten werken om goede zorg te verlenen en kinderen, volwassenen en ouderen die direct of indirect getroffen zijn door de Corona virus heel veel sterkte toe wensen.

Geef een reactie