Zaterdag laatste openingsdag voor Foto Anno Bakker aan de Schutstraat

Na ruim 14 jaar aan de Schutstraat te hebben gezeten gaat Foto Anno Bakker verhuizen naar de Hoofdstraat. Voor eigenaar Freddie Uiterwijk Winkel is de tijd aangebroken om te gaan genieten van zijn welverdiende pensioen en hij heeft Foto Anno Bakker daarom verkocht.
Op de nieuwe locatie gaat Foto Anno Bakker verder onder de naam Fotogroep Anno Bakker. Hier kunt u, net zoals de afgelopen jaren, terecht voor alles op het gebied van fotografie en video.

Nu Freddie de zaak verlaat, zal ook de studiofotografie niet meer doorgaan op de nieuwe locatie. Dat hij niet meer in de Foto Anno Bakker studio fotografeert, betekend uiteraard niet dat hij daar mee stopt. De planning is om begin volgend jaar een start te maken met zijn eigen fotografie onder de naam Uiterwijk Winkel fotografie. Eerst op locatie en zodra de ruimte daarvoor is ook in een studio.
Als 1 van de vaste gezichten van Foto Anno Bakker gaat Sander wel mee naar de nieuwe locatie. Hij wordt hier vergezeld door een nieuwe collega en samen zullen zij de komende jaren uw vaste aanspreekpunt in deze winkel zijn. Vanaf begin december is de locatie aan de Schutstraat gesloten en bent u van harte welkom in de nieuwe winkel op de Hoofdstraat nummer 94 tegenover de Van Echtenstraat.

Geef een reactie