Algemeen

VVD Hoogeveen langs ondernemers

De VVD Hoogeveen is vrijdag ter ere van ‘Dag van de Ondernemer’ langs ondernemers in Hoogeveen geweest. De ondernemers in en rondom de Hoofdstraat werden getrakteerd op chocolade van bakkerij Plaizier. Het lokale netwerk wat werd vertegenwoordigd door Roelof Bisschop, Erica Blenkers, Roy Strijker, Ronald Klok en Mark Strolenberg spraken hun waardering uit voor het ondernemerschap wat zij de afgelopen tijd getoond hebben.
 
Mark Strolenberg, oud fractielid en kersvers Tweede Kamerlid vertelde “Het is fijn om in gesprek te gaan met de lokale ondernemers. We hebben veel gehoord en nemen dit mee in de (lokale) politiek.” 
 
Veel ondernemers reageerden positief, fijn om af en toe een blijk van waardering te krijgen. Roy Strijker, campagneleider van de VVD Hoogeveen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart aanstaande zei: “Wij zijn nog niet begonnen met de campagne maar het is fijn om de verhalen van ondernemers zelf te horen. Wij nemen deze verhalen mee en gaan hier zeker gebruik van maken. Niet alleen in de campagne maar ook voor de bestuurlijke periode daarna.”
 
Jammer vond Ronald Klok dat ze niet langs alle ondernemers konden in de gemeente. Hij zei “Helaas hadden wij hier niet genoeg tijd voor, en trouwens ook geen chocola, haha!”. Hij benadrukte wel dat het lokale netwerk van de VVD Hoogeveen alle belangen van alle ondernemers in Hoogeveen wil vertegenwoordigen. 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: