Algemeen

Gezellige Sinterklaasmiddag in het centrum van Hoogeveen

Hoogeveen – Vanmiddag was Sinterklaas met zijn pieten op bezoek in de Hoofdstraat in Hoogeveen. Ondanks dat het weer grijs en grauw was, was de sfeer dat absoluut niet. Veel nieuwsgierige en blije kindjes konden niet wachten tot dat Sinterklaas en zijn pieten naar ze zwaaiden, pepernoten gaven en high-5 gaven.

Er werd gelachen, gespeeld, genoten en gesnoept. Het was nog spannend of het feest wel door zo gaan. De goedheiligman was namelijk plotseling verdwenen in zijn Pakjesboot 12. Nergens was hij te vinden, zelfs niet in de stal van zijn paard Ozosnel.
Gelukkig was vanmorgen Sinterklaas weer op een onverklaarbare manier teruggekomen, anders was het een heel anders feest geweest. En zeg zou zelf? Een intocht van Sinterklaas, zonder dat Sinterklaas er zelf niet bij is kan toch niet? Gelukkig is alles goed gekomen en was het een drukke, maar geslaagde middag in het centrum van Hoogeveen. Met de jaszakken, capuchons en buiken vol pepernoten vertrokken de kinderen richting huis waar ze vanavond misschien wel de schoen mogen zetten?

 

 

Voor meer foto’s kunt u kijken op de Facebook: Mark Otten – CapturedByMark

 

De vrijwilligers van Regionieuws Hoogeveen bedanken Sinterklaas voor een gezellige middag en wensen u een hele fijne verjaardag.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: