KledingbankDrenthe krijgt het steeds drukker

Hoogeveen – KledingbankDrenthe krijgt het steeds drukker , we zien zo richting het einde van het jaar de inschrijvingen hard stijgen verteld secretaris Johan Veenstra . Er zijn steeds meer mensen die door omstandigheden en de stijgende kosten van een minimum inkomen moeten rondkomen .

de vraag naar goede en bruikbare kleding is op dit moment groot en het aanbod is klein , de vraag komt ook van andere hulpinstantie s vooral babykleertjes vanaf maat 50 is erg veel vraag naar . voor de rest zoeken we dames heren en kinderkleding .

Kamst Mode is op dit moment een actie begonnen voor ons , lever je oude jas in en ontvang een cadeaubon van 20 euro . deze jassen komen op deze manier ook weer bij de kledingbank terecht . deze actie loopt van 8 t/m 27 november  .

Als u kleding wilt doneren kan dat via onze kleding inzamelbakken de locatie daarvan staan aangegeven op onze website www.kledingbankdrenthe.nl ook kunt u het inleveren tijdens openingstijden bij onze winkel aan de Fabrieksweg 2A 7902NM Hoogeveen , voor vragen kunt u altijd mailen of bellen 06 415 944 75 .

Deel dit bericht!

Geef een antwoord