Kansloze nederlaag voor de Schout/Kluin Schilderwerken

Hoogeveen – De darters van de Schout/Kluin Schilderwerken waren afgelopen zaterdag niet bij machte een goed resultaat te behalen tegen de Moriaan uit Kampen. In Cafe de Schout werd het uiteindelijk 8-2 in het voordeel van de bezoekers.
De Hoogeveense darters wisten wederom na een gelijkopgaande Round Robin niet het eerste wedstrijdpunt over de streep te trekken. Bij 7-7 wist de Moriaan twee legs op rij te winnen waardoor zij de voorsprong in de wedstrijd namen.
In de singlepartijen gingen de bezoekers uit Kampen steeds een beetje beter spelen waardoor het verschil tussen beide teams langzaam aan groter werd. De eerste drie singlepartijen gingen allemaal naar de Moriaan. Martijn Meinen deed in de laatste singlepartij nog iets terug en zette daarmee de Schout/Kluin Schilderwerken ook op het scorebord.
In de koppelpartijen werd het verschil uiteindelijk te groot. De Moriaan wist de Schout/Kluin Schilderwerken iedere keer een stap voor te zijn wat resulteerde in vier koppelpartijen die allemaal gewonnen werden door de bezoekers.
Het was wederom Martijn Meinen die in de afsluitende solopartij nog iets terug deed. Hij wist Patrick Peters met 4-3 te verslaan en bepaalde daarmee de eindstand op 2-8.

Reden genoeg voor de Schout/Kluin Schilderwerken om de komende weken terug te gaan naar het trainingsbord. Over drie weken staat de volgende wedstrijd op het programma. Dan is in Enschede Vostars United de tegenstander.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord