vv Hollandscheveld neemt een punt mee uit Koekange

Vitesse’63 nam vanaf de aftrap het initiatief en vv Hollandscheveld begon te slap aan de wedstrijd. Het eerste gevaar kwam dan ook van de thuisploeg en de eerste kopbal ging net naast.
Niet veel later was het Jan Hagen die aan de andere kant over schiet. Na bijna een kwartier kan de voorwaartse van Vitesse’63 vrij doorlopen en staat alleen tegenover Lennard Vos. Hij laat de goal kansloos en schiet de 1-0 binnen.
Vitesse’63 houd overwicht op de wedstrijd en Hollandscheveld ontsnapt als een vrije trap via de lat over gaat.
Maar de 2-0 blijft niet uit. De speler van Vitesse’63 kan wat kappen en draaien en wordt niet aangepakt, hij schiet de bal langs Lennard.
Hollandscheveld lijkt wakker geschud, maar het gevaar blijft van Vitesse komen. Een schot dat over geschoten wordt en even later Jan Hagen die de bal op de doellijn weg werkt. Dan komen er wat kansjes voor Hollandscheveld. Mike de Jonge schiet naast en vanuit een corner een te nonchalant schot van Roy Strijker. Roy kopt dan een voorzet van Mathijs Snippe naast.
Maar dan is het wel raak voor de spits van Hollandscheveld a la Cyril Nfonge verrast hij de keeper met zijn hakbal…een wereldgoal 2-1
vv Hollandscheveld krijgt hierdoor weer moed en blijft de aanval zoeken, maar er wordt met 2-1 gerust.
Na rust een strijdbaar Hollandscheveld die het de thuisploeg zeer moeilijk maken. En er volgen kansjes. Hollandscheveld krijgt enkele corners, maar krijgen de bal er niet in. Bij de enkele uitbraak van Vitesse grijpt de verdediging van Hollandscheveld goed in. Of het is keeper Lennard Vos die enkele keren ver uitkomt en weg werkt. De klok tikt door en het geloof is er wel bij de mannen van trainer Johan Sikkes. Een vrije bal van Roy Strijker wordt met veel moeite tot een corner gewerkt door de keeper van Vitesse. Maar het harde werken van de oranje hemden wordt net voor tijd beloond. Jan Hagen krijgt de bal van invaller Luuk van Eck en hij lobt hem in één keer over de keeper 2-2 . Jan Hagen scoort net voor tijd nog een keer, maar helaas werd hij afgevlagd wegens buitenspel. De wedstrijd wordt wat grimmiger in de slotfase, maar een doelpunt zal er niet meer vallen. Dus de punten worden verdeeld deze middag. Verslag: Jessica Mol. Foto: Karlo Mol
Deel dit bericht!

Geef een antwoord