Zakelijk

Directie uitbreiding ADD Safety & Security

Hoogeveen – Een feestelijk moment bij de notaris! Henri Schalen ondertekende samen met twee nieuwe mede-eigenaren de papieren van zijn onderneming ADD Safety & Security. Algemeen Manager Sjon Kleine en Projectmanager Wim Oldenhuizing zijn nu samen met Henri Schalen directeur-eigenaar van het succesvolle Hoogeveense beveiligingsbedrijf.

 

CONTINUITEIT

‘In de praktijk verandert er overigens weinig’, licht Sjon met een brede glimlach toe. ‘We blijven alle drie gewoon ons werk doen; we zorgen ervoor dat we onze opdrachtgevers veilig en onze medewerkers tevreden houden’. ADD Safety & Security is specialist in veiligheidsdiensten en opereert op gebieden die weliswaar verschillend zijn maar allemaal één ding gemeen hebben: de veiligheid moet geborgd zijn.

‘Onze vakmensen zie je bijvoorbeeld op evenementen, bouwlocaties, als persoonsbeveiliger, mangatwacht, brandwacht, als toezichthouder op recreatieparken of bij de beveiliging van zonneparken’, legt Wim uit.

 

VEILIGHEIDSKUNDE

‘Maar daar blijft het niet bij’, gaat Sjon verder. ‘Ook voor het opstellen van veiligheidsbeleid of vraagstukken op het gebied van HSE-management en veiligheidskunde, vertrouwen steeds meer opdrachtgevers op onze expertise en kennis’. ‘En dat is precies de reden waarom het moment daar was dat Sjon en Wim mede-eigenaar van het bedrijf zouden worden’, breekt Henri in. Henri Schalen is veiligheidskundige en legt zich meer en meer toe op deze specifieke tak van sport en specialisatie binnen ADD. ‘Dan moet je gewoon de algehele leiding en basis van de onderneming versterken en verbreden, zodat de continuïteit en aandacht voor ál onze diensten gewaarborgd blijft.

IEDERE DAG VEILIG

De stap die de drie mannen genomen hebben is een logisch gevolg van de groei van ADD Safety & Security. Trots vertelt Wim: ‘We hebben nu bijna 50 mensen in dienst; zij zorgen dagelijks voor de veiligheid op de projecten, in de gebouwen en tijdens de evenementen van onze opdrachtgevers. We zijn ongelooflijk trots op onze professionals. Zij staan er iedere dag voor de veiligheid van anderen. Geloof me, dat is specialistenwerk!’.

Om het heugelijke feit van de directiewijziging te vieren én de medewerkers te bedanken voor al hun inspanningen en inzet, gaven Henri, Sjon en Wim afgelopen weekend een personeelsfeestje. ‘Mooi om te zien dat iedereen enthousiast reageerde op de wijziging’, aldus Wim. Sjon: ‘En wij zijn er op onze beurt trots op dat Henri ons zijn vertrouwen heeft gegeven om met hem zijn bedrijf verder te laten groeien’. Oprichter Henri krijgt het laatste woord: ‘We gaan met zijn drieën -en natuurlijk samen met onze medewerkers én onze opdrachtgevers- voor een mooie toekomst voor ADD!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen