Thrianta verliest van Rood-Wit

Thrianta begon de wedstrijd scherp met in de aanval Maarten Stam, Robin van Lichtendonk, Desiree van der Hoop en Merel Bruinsma. In de verdediging begonnen Jari Kramer, Jonathan Verstegen, Rachel Doornbos en Kimberley van der Hoop.

De Thriantanen waren op dreef in de eerste helft. We gaven weinig kansen weg en maakten zelf onze kansen goed af. Rood-Wit maakten hun kansen niet af door onder andere de goede druk die de geelblauwen gaven. We gingen de rust in met 6 doelpunten verschil voorsprong, 10-4.

Na de rust bleken de rollen omgedraaid te zijn en kwam Rood-Wit op dreef. Thrianta had hier geen antwoord op en trokken het enthousiasme van de eerste helft helaas niet door.

Thrianta verliest na een spannende wedstrijd met één doelpunt verschil, het werd 14-15.

Het tweede van Thrianta zal nog een wedstrijd op het gras moeten spelen (6 november om 14:00u thuis) het eerste gaat aankomende week de sfeer in de zaal (eindelijk) weer proeven!