Algemeen

Jubileumjaar V.V. Noordscheschut start met jubileum voetbalplaatjes boek

Noordscheschut – 10 september 2020 bestond de voetbalvereniging Noordscheschut 75 jaar. Alles stond vorig jaar ook in de startblokken om dit jubileum met allerlei activiteiten te vieren. Maar om de bekende redenen kon dit niet door gaan.

Dit jubileumjaar zal uiteraard alsnog gevierd worden met alle sportvrienden van de vereniging. Achter de schermen is de jubileumcommissie nog druk doende om er een geweldig feest van te maken voor jong en oud.

Jubileumjaar start met jubileum voetbalplaatjes boek

Zaterdag is een start gemaakt met de eerste actie betreft het jubileumjaar. Er zal medio januari een jubileum-voetbalplaatjes-boek uitkomen, dit in samenwerking  met de Spar in Noordscheschut. Naast een mooi album met de geschiedenis van de club, kunnen ook alle voetballers die spelen bij de club gespaard worden bij de Spar in Noordscheschut. Hiervoor zal de Spar in de actieperiode van allerlei mooie acties brengen.

Voor deze spaaractie moeten natuurlijk alle leden die dit willen op de foto. En hier is zaterdag dan ook mee begonnen door de vrijwilligers bij de club en de fotograaf. PromUnique is het bedrijf dat landelijk deze acties organiseert en is een retail promotie bureau dat zich richt op het organiseren van de zeer succesvolle voetbal- en sportplaatjesacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: