Vv Hollandscheveld met lege handen tegen Lutten

Was er vorige week geen sprake van een wedstrijd, was het deze middag een boeiend gevecht tussen beide teams om de punten.
De wedstrijd is amper begonnen of Merlijn Odink onderschept de uitrap van de keeper van Lutten. Merlijn wordt naar de grond gewerkt, maar de bal komt bij Roy Strijker. De keeper van Lutten herstelt zijn foutje en voorkomt een vroeg doelpunt voor de thuisploeg. Niet lang hierna wordt keeper Lennard Vos getest, maar hij voorkomt met een prima redding ook een treffer.
Aan de andere kant een voorzet van Merlijn Odink op Jan Hagen, zijn kopbal gaat naast. Dan twee kansjes voor Lutten, maar niet gevaarlijk genoeg om de score te openen.
Mathijs Snippe krijgt halverwege de eerste helft een grote kans. Hij wordt door de keeper de hoek in gedwongen en de keeper keert de bal. Even later is het Roy Strijker die een schot af vuurt, helaas ver naast. Die zelfde Roy Strijker krijgt net voor rust nog een kans, maar de keeper van Lutten red fantastisch. Na 45 minuten nog steeds 0-0 op het scorebord.
Na rust is het eerste kansje voor de gasten, maar via een verdediger van Hollandscheveld gaat de achter. Corner voor Lutten, het is Lennard Vos die de bal wegwerkt. Trainer Johan Sikkes wisselt Mathijs Snippen voor Joris Snippe. En Danny Mol moet geblesseerd het veld verlaten, Jurgen Vos is zijn vervanger. Net na de wissel een grote kans voor Merlijn Odink , zijn bal wordt van de lijn gehaald door een speler van Lutten.
In de 64e minuut een corner voor Lutten. De inlopende man van Lutten kopt de bal tegen het net 0-1. Hollandscheveld krijgt nog een paar grote kansen. Tim Schonewille probeert het achter het standbeen langs. Mike de Jonge oog in oog met de keeper, maar weer red de keeper.
Een overtreding op invaller Jurgen Vos, die hierbij zijn schouder uit de kom kreeg. Maykel Mol komt in het veld.
In de 85e minuut nog appèl voor hands door iedereen in het oranje, maar de scheidsrechter heeft dit niet gezien. Helaas had Hollandscheveld vandaag de grootste kansen, maar gaat Lutten er met de winst vandoor.
Volgende week speelt vv Hollandscheveld uit in Koekange tegen Vitesse’63,  aanvang 14.30 uur.