Candy Dulfer in De Tamboer

Hoogeveen – Ze werkte samen met o.a. Beyoncé, Aretha Franklin, Blondie en Pink Floyd, speelt met haar band over de hele wereld in uitverkochte zalen en op de grootste festivals en scoorde meerdere nummer 1-hits in de VS. Op woensdag 10 november is niemand minder dan Candy Dulfer te zien in het theater de Tamboer!

In deze voorstelling speelt Candy natuurlijk sax, maar vertelt ze ook met humor en passie over haar avonturen met wereldsterren als Prince en Blondie. Geniet van verhalen over haar prille begin bij fanfare Jeugd doet leven en haar liefde voor natte doekjes en patat met mayonaise.

In haar in 2017 verschenen boek ‘Sax, Candy & Rock-‘n-Roll’ vertelde ze openhartig over haar leven en werk: hoe haar ouders ervoor zorgden dat ze niet zoals Amy Winehouse eindigde, over feestjes van Prince met als enige gasten Kim Basinger en zijzelf, over hoe het er écht aan toe gaat on the road, over liefde en vriendschap en hoe het is om als vrouw de baas van de band te zijn.

In deze unieke theatervoorstelling krijg je een kijkje in het leven van Prince’s favoriete saxofoniste. Candy wordt begeleid door haar vaste bandleden.

Bestel hier uw kaarten

Foto: candy_together_©carinverbruggen.com_05

Deel dit bericht!

Geef een antwoord