Uitslag prijsvraag: Skyline Hoogeveen

Hoogeveen – Samen met Regionieuws Hoogeveen en haar lezers heeft het bedrijf Cityshapes.nl een heuse Skyline gemaakt van Hoogeveen. Op deze Skyline zijn bijzondere en herkenbare gebouwen van Hoogeveen opgenomen. Lezers van onze website konden via Facebook aangeven welke gebouwen zij hier graag op wilden zien. Deze reacties zijn gebundeld en tot een mooie Skyline omgetoverd. Naast de prijsvraag is deze Skyline ook online te bestellen, zie kortingscode onderaan deze pagina.  

De uitslag zou pas rond 11 november op onze site worden gepubliceerd. Echter is de kortingscode voor tien procent korting tot het einde van deze maand te gebruiken. En wij willen iedereen de kans geven deze code te benutten.

Op deze Skyline zijn de volgende gebouwen te zien: 

1. Molen de Zwaluw
2. De Tamboer
3. Gemeentehuis
4. Grote kerk
5. Hoofdstraatkerk
6. Klooster
7. Melkfabriek
8. ’t Schippershuus
9. Watertoren
Prijsvraag: Wij hebben positie 8 leeg gelaten. Welk gebouw staat er op positie 8? 
Antwoord: ’t Schippershuus
Er zijn ontzettend veel antwoorden binnen gekomen. De ene motivatie om te winnen was nog mooier dan de andere, uit de 135 goede inzendingen kan maar 1 de winnaar zijn.
De winnaar is geworden: Robin van den Ouderijn. 
Heeft u niet gewonnen? Niet getreurd de Skyline is nog te bestellen.
Omdat de Skyline samen met Regionieuws Hoogeveen is opgezet mogen wij een korting aanbieden van 10% op deze Skyline. De Skyline is te bestellen via Skyline Hoogeveen bestellen. Er is keuze mogelijkheid in drie verschillende formaten, vier verschillende kleuren en met of zonder tekst. De Skyline word per post afgestuurd en is te bestellen met 10% korting als de code Hoogeveen10 wordt gebruikt tijdens het bestellen.
Deel dit bericht!

Geef een antwoord