HODO boekt zakelijke overwinning

Zondagmiddag stond  op sportpak ’t hoge bos de wedstrijd tegen VV Trinitas op het programma. De 1ste minuten waren het de gasten die de aanval zochten. HODO kwam niet tot voetballen, tot echt kansen resulteerde dit echter niet. In de 7de minuut is het 1ste wapenfeit van HODO daar. Marcel Pol schiet de bal naar voren. De verdediging schat de bal verkeerd en Jorn pikt de bal op, wipt het over de uitkomende doelman, Patrick is er om het laatste zetje te geven. 1-0. 1 minuut later ontsnapt HODO aan een strafschop. Het is Damain die de aanvaller in de 16 neerhaalt. Scheidsrechter Broersma wuift het weg. HODO blijft het lastig houden, maar in problemen komt HODO niet. In de 42ste minuut is het de 1stehoekshop voor HODO en meteen is het raak. Ricardo krijgt de bal ietwat gelukkig op zijn hoofd en de bal verdwijnt achter de doelman. 2-0.

Na rust is het HODO die druk zet en dit resulteert in de 48ste minuut in de 3-0. De doelman verslikt zich in de druk zettende Sander, deze probeert de keeper te passeren. In de rebound is het Jorn die de 3-0 aantekent. In de 61ste minuut is het Trinitas die de 3-1 denkt te maken, maar het doelpunt wordt afgekeurd wegens buitenspel. In de 62ste minuut is het wederom Damian die de tegenstander onderuit haalt in de 16. De strafschop die volgt wordt gemist. In de tegenaanval is Sander die Jorn met ene hoge pass bereikt. Jorn neemt de bal op de volley en schiet prachtig de 4-0 binnen. In de 73ste minuut is het HODO die in de omschakeling weet te scoren. Justin stuurt Patrick diep, deze houdt het overzicht en speelt de vrijstaande Sander aan. 5-0. Het laatste wapenfeit van de wedstrijd is van HODO het is Jorny die met een schot uit de 2de lijn de paal raakt.

Man van de wedstrijd: Jorn Smit