ZZVV maatje te groot voor vv Hollandscheveld

Vanaf het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter was het duidelijk dat ZZVV de voetballende ploeg zou zijn deze middag. In een hoog tempo en veel beweging in de ploeg waren ze als enige ploeg in balbezit.
Maar geheel tegen de verhouding in kwam vv Hollandscheveld op een 0-1 voorsprong. Een voorzet van Bertin Kiers komt voor de voeten van Robin Bijl en hij kopt beheerst binnen.
Maar het was ZZZV dat bleef aanvallen en na een kwartier na de openingstreffer scoorde de thuisploeg 2x snel na elkaar en zo keerden de spelers met een 2-1 ruststand terug naar de kleedkamer.
Na rust een wat feller vv Hollandscheveld dat ervoor zorgde dat ZZVV iets minder aan voetballen toe kwam dan de eerste helft. Maar het bleef ZZVV dat aanviel en Hollandscheveld dat verdedigde. Dit hielden ze dan ook vol tot zo’n 10 minuten voor het einde. Toen scoorde ZZVV de 3-1, en daarna ging het nog snel en wist de thuisploeg er nog 2 tegen de touwen te werken. ZZVV neemt door deze overwinning en het verlies van Nieuwleusen,  de koppositie over in de 3e klasse D.
Voor vv Hollandscheveld is het snel vergeten en het vizier op de wedstrijd van volgende week.
Dan komt sc Lutten op bezoek op sportpark de Oosthoek, aanvang wedstrijd 14.30 uur