Sport

HHV en Thrianta kijken terug op geslaagde organisatie van KNKV-talententoernooi

Op woensdag 20 oktober vond in het Activum in Hoogeveen het RTC U15 Pre Challenge Toernooi plaats. Tijdens dit toernooi komen 8 de selecties van 8 regionale talentencentra uit om te strijden om de plaatsing voor het eindtoernooi dat in het voorjaar van 2022 in Rotterdam plaatsvindt. 

 

Tijdens dit toernooi komen de jeugdselecties uit Noord, Oost en West Nederland in actie. Deze teams bestaat uit spelers die geselecteerd voor de regionale selectie. De meeste spelers komen in de Hoofdklasse uit.

Onderling resultaat geeft de doorslag

De strijd om de eerste plek was in beide poules een spannende. Op basis van onderling resultaat werden RTC Midden Nederland en RTC Zaanstad uitgeroepen tot poulewinnaars en deze plaatsen zich samen met RTC De Wouden en RTC De Venen zich voor het eindtoernooi.

 

Eindstanden poule A

  1. RTC Midden Nederland

  2. RTC De Wouden

  3. RTC De Hunze

  4. RTC Amsterdam

 

Eindstand poule B

  1. RTC Zaanstad

  2. RTC De Venen

  3. RTC Randmeren

  4. RTC Het Oosten

Organisatie in handen van korfbalvereniging HHV en Thrianta

Sinds de opening van het Activum is dit inmiddels het vierde toernooi voor jeugdtalenten dat in Hoogeveen plaatsvond. De organisatie was ook dit keer in handen van korfbalvereniging HHV en Thrianta.

 

De besturen van beide verenigingen zijn er trots op dat het KNKV wederom een dergelijk toernooi aan onze regio heeft toegewezen.

Geef een reactie