Amusement

Smakelijke sprookjes, schilderen en vloggen op jeugdtheaterdag

Ontdek hoe leuk het theater is tijdens de Jeugdtheaterdag in Oktober Kindermaand. Op zondag 31 oktober van 13.00 tot 17.00 uur ontdekken, doen en beleven jonge theaterbezoekers van alles in het theater. De toegang is gratis voor kinderen tot en met 12 jaar. Reserveren voor de workshops en voorstellingen kan via www.detamboer.nl.

 

Tijdens de Jeugdtheaterdag is er veel te doen in en rondom het theater. Kinderen kunnen verschillende workshops volgen, spelletjes doen, zich uitleven op het witte doek en voorstellingen bekijken.

 

De gelaarsde kat (4+)

Het Drents Symfonie Orkest speelt een klein concert met de compositie van het bekende sprookje De Gelaarsde Kat, door componist Dirk van der Niet. Het verhaal wordt verteld door Carel de Vries. Ieder personage in het verhaal wordt muzikaal verbeeld door een bepaalde groep instrumenten. Een danser beeldt het verhaal uit.

 

Smakelijke sprookjes (6+)

Smakelijke Sprookjes is een komische en interactieve poppenvoorstelling. Een sprookje over nieuwsgierig zijn, heldenmoed en fantasie waarin de jonge theaterbezoeker de hoofdrol speelt. Een interactieve voorstelling met Koninklijke tafelkleden, sierlijke schorten en een kapot vergiet. foto:Grietje-Mesman

Geef een reactie