Hollandscheveld wint ook van Klazienaveen

Hollandscheveld – Een speciale wedstrijd zaterdag voor trainer Johan Sikkes, omdat Klazienaveen zijn woonplaats is. En dat had hij zijn spelers goed meegegeven. De thuisploeg zet er vanaf minuut 1 kort op.

Het eerste gevaar van de wedstrijd kwam via een vrije trap van Roy Strijker, waar de keeper alle moeite mee heeft. Even later een voorzet van Mathijs Snippe, Roy Strijker schiet net over.

Na 20 min een vrije trap voor Klazienaveen maar die wordt in de handen van Lennard Vos geschoten. Een afstandschot van Bertin Kiers wordt gekeerd door de keeper van Klazienaveen. Na een half uur spelen een vrije trap van Thom Koopman. De keeper laat de bal los en Robin Bijl straft dit goed af 1-0. Nog geen 5 minuten later loopt Mathijs Snippe door de verdediging van Klazienaveen en zijn schot wordt van richting veranderen door een verdediger en ook deze beland achter de keeper.= Maykel Mol raakt geblesseerd en wordt vervangen door Danny Mol. Net voor rust een schot Mike de Jonge die ver naast gaat en ook Mathijs Snippe was nog dicht bij een doelpunt, maar zijn schot gaat over.

Na rust komt het eerste gevaar van Klazienaveen.  Een prima redding van  Lennard Vos. Mike de Jonge van afstand, maar geen probleem voor de keeper. Een combinatie van  Mathijs Snippe en Robin Bijl werd prima binnen geschoten, maar werd ook afgevlagd voor buitenspel. Klazienaveen voerde de druk op en vooral Lennard Vos moest af en toe gestrekt. En de achterhoede kon ook flink aan de bak. Dit deden ze prima, Klazienaveen werd af en toe gevaarlijk,maar kwam niet tot scoren. Invaller Merlijn Odink was bij een corner nog dichtbij het verlossende doelpunt, maar de bal gaat over en dan klinkt het eindsignaal en staat vv Hollandscheveld na vier speelronden zeer verrassend op de tweede plaats op de ranglijst.

Volgende week speelt vv Hollandscheveld een uitwedstrijd bij ZZVV, aanvang 14.30 uur. Verslag en foto: Jessica Mol