Hollandscheveld wordt aankomende zaterdag ontdaan van zwerfafval: helpt u ook?

Hollandscheveld – Het is al jarenlang een goede traditie om twee keer per jaar in Hollandscheveld en omgeving zwerfvuil op te ruimen. Een vaste kern van vrijwilligers is een zaterdagmorgen in touw, gewapend met vuilniszakken en grijpertjes om de bermen te ontdoen van zwerfafval.

Een aantal keren kon het opruimen niet doorgaan vanwege de Corona maar de organisatoren, de werkgroep Dorpsverfraaiing van Plaatselijk Belang, vinden de tijd nu weer rijp en veilig genoeg het weer op te pakken. Op zaterdag 23 oktober worden de vrijwilligers weer om 9.00 uur verwacht in ‘t Anker om, na het nuttigen van een kop koffie met wat lekkers, dat overigens wordt aangeboden door het Hollandscheveldse bedrijf Natuurgevelsteen, weer op pad te gaan.

Voelt u zich aangesproken om wat nuttigs te gaan doen voor het dorp en bent u bereid hier een paar uurtjes in te steken, dan kunt u zich aanmelden bij Willem Kip tel. 0528-344125 of 06-37653011. Voor vuilniszakken, grijpertjes, handschoenen en veiligheidshesjes wordt gezorgd. Bron: pr8veld

Deel dit bericht!

Geef een antwoord