Veilig en gezond op weg met ‘Het Nieuwe Fietsen’ in Hoogeveen in MFC De Magneet in Hoogeveen

Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert voor inwoners (60+) van de gemeente Hoogeveen de workshop ‘Het Nieuwe Fietsen’. Ook de ervaren fietser merkt weleens dat het fietsen anders is geworden. Het fietsen met de e-bike gaat sneller en het verkeer wordt drukker en ingewikkelder.

Centraal staat hoe de deelnemers ervoor kunnen zorgen dat zij zich veilig voelen op de fiets en nog heel lang kunnen blijven fietsen. In de workshop ‘Het Nieuwe Fietsen’ delen deelnemers ervaringen met elkaar en geeft de adviseur van VVN gerichte tips en adviezen om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het fietsen.

Het Nieuwe Fietsen is geen verkeersles of fietscursus. Het gaat vooral om het delen van elkaars ervaringen en het bespreken van tips over de eigen veiligheid en hoe deelnemers daar zelf iets aan kunnen doen. Aan de hand van feiten, informatieve filmpjes, foto’s en stellingen komen verschillende onderwerpen aan de orde zoals: Hoe ga ik om met anderen op het fietspad?  Hoe kan ik veilig fietsen op een druk fietspad? Hoe zorg ik dat ik in conditie blijf om goed te fietsen? Wat moet ik weten van de fiets of een e-bike?

De koffie met wat lekkers staat klaar en deelname is gratis. De workshop wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeente Hoogeveen en vindt plaats op: maandag 15 november a.s. van 9.30 – 12.00 uur in MFC De Magneet, Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen

Aanmelden door een e-mail te sturen naar steunpuntnoord@vvn.nl o.v.v. VVN Het Nieuwe

Fietsen Hoogeveen. Vermeld in de e-mail, je naam, geboortejaar en telefoonnummer. Of via onze website: VVN Workshop Het Nieuwe Fietsen Hoogeveen | Veilig Verkeer Nederland Neem gerust je buurman/buurvrouw, een familielid of kennis mee, mits vooraf aangemeld.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord