Twee verdachten aangehouden voor verboden wapenbezit bij zoekacties

Vandaag zijn er twee verdachten aangehouden voor verboden wapenbezit  tijdens het onderzoek op de twee locaties in Hoogeveen en Zuidwolde.

Er zijn twee mannen (23 en 44 jaar) uit de gemeente Hoogeveen op verdenking van verboden wapenbezit aangehouden. De 23-jarige man wordt ook verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het schietincident op 21 augustus aan de Bilderdijklaan in Hoogeveen.

In het onderzoek naar een  schietincident in het weekend van 21 augustus heeft de politie dinsdag 24 augustus een 36-jarige man uit Hoogeveen aangehouden als verdachte.

De politie is nog steeds op zoek naar meer informatie die met deze zaak te maken heeft. Mensen die informatie hebben worden gevraagd om contact op te nemen  met de recherche in Hoogeveen. Bel daarvoor met 0900 8844. Wilt u anoniem informatie doorgeven, bel dan met 0800 7000 (Meld misdaad anoniem).

Op de bewuste zondag rond 3.15 uur kreeg de politie een melding van een schietincident aan de Bilderdijklaan in Hoogeveen. Daar is de politie met spoed meteen naar toe gegaan, maar op dat moment troffen de politie er niemand meer aan.

foto Freddie Prins

Video: Meternieuws

Deel dit bericht!

Geef een antwoord