Thrianta verliest van KVZ

Afgelopen zaterdag speelde de Comfortfloors-formatie de uitwedstrijd tegen de Zutphenaren. Bij deze wedstrijd werd helaas  hoofdcoach Jurgen Lucas gemist ook speelster Desiree van der Hoop was niet instaat om te spelen
In de aanval begon Wouter Neutel Jari Kramer Rachel  Doornbos  en basis debutant  Amber Leffers in het verdedigingsvak stonden Maarten Stam, Jonathan Verstegen, Kimberley van der Hoop en Merel Bruinsma
Thrianta begon sterk en liep gelijk op met KVZ tot een 3-3 stand, daarna liep KVZ uit naar een 11-5 ruststand.  Na de rust was KVZ moe en Thrianta maakte de kansen helaas niet af zo bleef er een stand van 15-9 dikke 10 minuten op het scorebord staan. Er werden nog een paar goals gemaakt door de geel blauwen maar het mocht niet baten, de wedstrijd werd afgefloten met een stand van 16-11.

Volgende week spelen de Hogeveeners de derby uit in Hollandscheveld tegen HHV.