Hollandscheveld na lastig begin toch voorbij Avereest

Het begin van de wedstrijd was wat aftasten. In de 12e min.kwam de eerste kans voor de thuisploeg. In eerste instantie werd de bal gekeerd door doelman Lennard Vos. Maar de bal komt terecht bij een speler van Avereest en hij kopt binnen 1-0.

Een corner va Avereest niet goed weggewerkt maar het schot gaat ver naast Schot vanaf zijkant van Avereest leek erin te gaan, maar gelukkig over.

Na een half uur spelen een vrije trap voor Hollandscheveld. Maykel Mol achter de bal en de bal komt bij Roy Strijker en hij kopt raak 1-1.  Hierna neemt vv Hollandscheveld het voortouw in de wedstrijd. 5 min later een corner en Roy Strijker kopt net over.
Rust 1-1
Jan Hagen en Mathijs Snippe  komen na rust binnen de lijnen voor Danny Mol en Merlijn Odink.
Direct na rust een hoofdrol beide invallers. Goede aanval en een pass van Jan Hagen op Mathijs Snippe, een niet te missen kans die op  kruising uiteen spat.
Vv Hollandscheveld heeft veel balbezit en er komen kansen.
Mike de Jonge met eengoede pass op Roy Strijker, maar hij kopt in de handen keeper
Een schot van Mike de Jonge wordt tot corner gewerkt. Geen probleem keeper van  Avereest.

Vv Hollandscheveld blijft aandringen. Maar dan uit het niets een schot van Avereest op de paal.
In de 78e komt de verlossende goal. Jan Hagen gast solo en hij ziet Robin Bijl naast hem. Hij left breed op Robin hij scoort de 1-2. Meteen daarna wordt de wedstrijd beslist door Roy Strijker.
Robin Bijl  geeft mee aan Mathijs Snippe die zet voor en Roy Strijker uit de lucht raak geschoten 1-3

Volgende week speelt vv Hollandscheveld thuis tegen fc Klazienaveen, aanvang 14.30 uur foto: Jessica Mol