Ondernemend Hoogeveen zet ondernemers aan het werk

Afgelopen dinsdag waren ruim 70 ondernemers, aangesloten bij Ondernemend Hoogeveen, te gast bij Voortman Buitenleven in Pesse. Niet om naar een lezing te luisteren of deel te nemen aan een bijeenkomst met een hapje en een drankje, maar juist om actief aan de slag te gaan. Het thema was Borrel, Bites & Brains.

De leden werd in vier verschillende groepen gevraagd naar wat ze willen dat Ondernemend Hoogeveen voor hen betekent wat betreft samenwerking, communicatie, activiteiten en belangenbeh

artiging. Het bestuur wil de input gebruiken zodat zij nog meer kunnen betekenen voor haar leden en de ideeën mee kunnen nemen in de plannen voor 2022.
Voorzitter Gert-Jan Mannak was blij met die input, maar stelde dat we als Hoogeveense ondernemers soms best wat trotser mogen zijn op wat we in Hoogeveen hebben en doen. ‘We hebben mooie bedrijven in Hoogeveen. Wist u dat een Mercedes zonder Hoogeveense onderdelen niet de weg op gaat en dat het overgrote deel van de spiegels in de wereld er is mede door een Hoogeveens bedrijf? We moeten onszelf meer op de kaart zetten!’ aldus Mannak. Hij kondigde ook aan dat er binnenkort meer met dit thema gedaan zal worden, maar ‘daar mag ik nog niets over zeggen’.

De buikjes van de ondernemers bleven niet leeg. Wel moesten ze er deze keer zelf mee aan de slag. In groepjes kregen de bezoekers 3 menu’s voorgeschoteld. Een broodje hamburger, een bavette rollade met pistachenoten en een broodje hamburger. Alles, tot en met het snijden van het vlees, moesten de koks in spé doen. Om de gerechten te bakken werd gebruik gemaakt van de verschillende barbecues en Napoleon-ovens die Voortman Buitenleven beschikbaar stelde. De resultaten waren geweldig en er werd dus ook flink gesmuld. Er was ook volop gelegenheid om te netwerken en daar werd dan ook driftig gebruik van gemaakt.

De volgende bijeenkomst staat op de agenda: 2 november vanaf 16.00 uur zijn alle ondernemers in Gemeente Hoogeveen van harte welkom in Theater de Tamboer om hierbij aanwezig te zijn. Het thema is ‘verder kijken’ waarbij Tedx spreker Ruud Veltenaar ons meeneemt in de toekomst van het bedrijfsleven.
Voor meer informatie over Ondernemend Hoogeveen, lidmaatschap of aanmelden voor het event op 2 november kunt u een mail sturen naar info@ondernemendhoogeveen.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord