Vv Hollandscheveld komt als winnaar uit de strijd tegen Fitboys

Dat Fitboys altijd een lastige ploeg is om tegen te spelen voor Hollandscheveld bleek ook deze middag weer.
Vooral de eerste helft was het zeer onzorgvuldig voetbal van Hollandscheveld en mogen ze van geluk spreken dat de Beilenaren maar 1x wisten te scoren.  De kansen om er meer te maken waren er zeker. Maar de lat bracht een keer redding en de voorwaartsen van Fitboys waren ongelukkig in hun afwerking.
Half in de eerste helft pech voor Hollandscheveld, Bo Blokzijl viel geblesseerd uit en Bertin Kiers kwam voor hem in het veld. Dus trainer Johan Sikkes moest de boel omzetten. Zoals eerder vermeld scoorde Fitboys één keer en werd er met een stand van 1-0 thee gedronken.
Na rust werd het veldspel van vv Hollandscheveld beter en was de bovenliggende partij. Het was Mathijs Snippe die met een sliding de bal voor het doel kreeg en Robin Bijl tikte binnen 1-1. Maar het was nog niet gedaan. Keeper Lennard Vos kreeg nog twee keer hulp van het aluminium om hem heen. Hollandscheveld bleef aandringen, maar pas in de 80e minuut was het Roy Strijker die vanuit een corner de bal binnen kopte, 1-2. Direct daarna maakte Danny Mol zijn rentree na bijna twee jaar blessureleed. Hij verving Thom Koopman. Het was diezelfde Danny Mol die een overtreding maakte op zo’n 20 meter van het doel. Gelukkig werd de vrije bal hoog over geschoten. En het eindsignaal klonk direct daarna. Zwaar bevochten punten, maar de eerste overwinning dit seizoen is een feit.
Volgende week speelt vv Hollandscheveld uit tegen Avereest. Aanvang 14.30 uur foto: Jessica Mol