Zakelijk – Stoptober bij Hypnotherapie Drenthe

Hollandscheveld – Ook Hypnotherapie Drenthe uit Hollandscheveld doet weer mee aan stoptober.  Het is weer de tijd van het jaar dat mensen massaal  willen stoppen met roken en uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat stoppen met behulp van hypnose met afstand de meest efficiënte methode is.

Vreemd genoeg is het nog steeds niet bij iedereen bekend dat met behulp van hypnose ruim 80% van de rokers zonder moeite kan veranderen in een niet-roker. Ter vergelijking: op wilskracht lukt het slechts 6% van de rokers om te stoppen en nicotinepleisters werken maar bij 9 tot 10% van de populatie. Dit komt omdat roken nooit een nicotineverslaving is maar simpelweg een gewoonte die verankerd zit in het onderbewustzijn.

Met behulp van hypnose zijn aanpassingen te maken in het onderbewustzijn en ook gewoontes zoals roken vallen daar dus onder.

Normaal gesproken worden bij Hypnotherapie Drenthe veel cliënten geholpen die willen afvallen en hun eetgewoontes willen veranderen of die  eventueel een virtuele maagband willen. Ook worden er veel mensen geholpen die last hebben van angsten of fobieën of met medische problemen kampen zoals prikkelbare darmsyndroom.

Maar deze maand ligt de focus dus op de rokers, veel mensen zien er tegen op en denken dat het afzien is om te stoppen maar niets is minder waar. Het enige wat echt van belang is dat iemand er ook echt zelf aan toe is om te stoppen.

Laagste tarief van Nederland

Waarschijnlijk is dit het laatste jaar dat we onze lage tarieven kunnen hanteren want momenteel zijn we de goedkoopste van Nederland. Vanaf volgend jaar zullen we de tarieven helaas ook moeten verhogen naar een meer marktconform tarief dus wie nog goedkoop wil stoppen met roken doet er verstandig aan om dit jaar nog in te haken voor het lage tarief.

Voor meer informatie en onafhankelijke onderzoeken over roken en hypnose kan men een kijkje nemen op de website van Hypnotherapie Drenthe .

Veel mensen uit o.a. Meppel , Assen , Beilen of Zwolle weten ons al geruime te vinden voor hulp  dus daarom wordt het tijd om ook in de eigen directe regio eens wat meer de media op te zoeken want wat is er nou mooier dan mensen in onze eigen regio te helpen? Ook voor andere problemen kunt u uiteraard contact opnemen deze maand. We zien u graag verschijnen!

Deel dit bericht!

Geef een antwoord