112/Misdaad

Slachtofferhulp voor getuigen van ernstige mishandeling met honkbalknuppel

Hoogeveen – De politie geeft aan dat er slachtofferhulp is voor mensen die getuige waren van de ernstige mishandeling zondagavond in winkelcentrum Krakeel.

Deze vechtpartij gebeurde op een drukke plek waar nog veel mensen waren, waaronder veel kinderen. De politie begrijpt dat het heftig kan zijn om getuige te zijn van een dergelijk geweldsincident. Uiteraard is er  slachtofferhulp beschikbaar voor wie daar behoefte aan heeft.

Rond 18.10 vanavond kreeg de politie een melding van een vechtpartij aan de Kometenlaan en de Grote Beer in Hoogeveen. Bij de vechtpartij zijn mogelijk knuppels en een mes gebruikt.

Er zijn meerdere mensen gewond geraakt bij het incident .Een van hen is, in niet levensbedreigende toestand, naar het ziekenhuis is gebracht. De politie heeft inmiddels drie personen aangehouden en zullen forensisch onderzoek doen en getuigen horen. De politie komt graag in contact met getuigen die de politie nog niet gesproken heeft. Ook vragen ze mensen die mogelijk beelden hebben van het incident om contact met  op te nemen via 0900-8844.

Geef een reactie