Nieuw seizoen Taal an Taofel begint in oktober

Op zondag 17 oktober in Dwingeloo en op zondag 24 oktober in Noord-Sleen kan het publiek genieten van Drentse literatuur en muziek. Bovendien kan men tussen de middag aanschuiven bij het warm buffet. 

Op zes zondagen in de winter kan het publiek naar streektaalschrijvers luisteren. Ook is er  muziek en in de pauze warm eten. Streektaalorganisatie Huus van de Taol staat garant voor een fijn begin van de zondag.

Op zondag 17 oktober is de aftrap in Grand Café De Brink in Dwingeloo. Het publiek kan luisteren naar gedichten van Henny Bouwman en verhalen van Ada Waninge. De muziek is van Okke Panneman. Reserveren kan via ans.klok@ziggo.nl of j.oosting01@home.nl.

Zondag 24 oktober is het de beurt aan Restaurant-Zalencentrum Wielens in Noord-Sleen. Het publiek kan dan luisteren naar gedichten van Hennie Stokker-Stadman. Schrijver Anne Doornbos vertelt over zijn Drentse thriller De man die Russich preut. De muziek is van Theo Bruinsma. Reserveren kan via mail: reina.zwiers@planet.nl.

Taal an Taofel begint om 11.00 uur en stopt om 14.00 uur. De entree is € 20,00. Daar krijgt u dan koffie/thee en een warme maaltijd voor.

Bij de deur heeft u uw ID (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) nodig en een bewijs van vaccinatie of de QR-code. Dat mag op papier of op de telefoon.

 

Geef een reactie