Werkgroep De Vreemde Vogel organiseert Burendag in Wolfsbos

De versoepelingen gaan steeds meer de goede kant op. Werkgroep De Vreemde Vogel Wolfsbos is daarom weer gestart met de voorbereidingen voor activiteiten voor het najaar van 2021, te beginnen met Burendag.

Na het organiseren van een herfst/winterwandeling in 2020 en het verspreiden van een kaart met zonnebloemzaadjes afgelopen voorjaar, is het nu tijd om de buurt weer met elkaar in contact te brengen.

Er wordt door de werkgroep druk gewerkt aan de organisatie van Burendag op zaterdag 25 september van 10.00 uur tot 12.00 uur op het terrein van het NNCZ Jannes van der Sleedenhuis locatie Wolfsbos, Valkenlaan 5. De ochtend zal in het teken staan van elkaar ontmoeten: gezellig koffie drinken, kletsen, een spelletje of een activiteit doen. Popkoor “Gaia Anders” uit Nieuweroord is gevraagd om de ochtend muzikaal op te vrolijken. De werkgroep is ook heel benieuwd hoe hoog en mooi de zonnebloemen zijn geworden. Neem ze mee of stuur vóór 21 september a.s. een mooie of zonnige foto naar info@swwh.nl.

Aan deze wedstrijd is een prijs verbonden. Buurtbewoners, jong en oud, zijn welkom op Burendag.

In het najaar organiseert De Vreemde Vogel drie namiddagen waarin een verhaal het uitgangspunt is om eens lekker met elkaar van gedachten te wisselen. Deze activiteit kon eerder wegens Covid-19 niet doorgaan. Over het programma van deze middagen volgt binnenkort meer informatie.

Werkgroep De Vreemde Vogel Wolfsbos is een samenwerking tussen het NNCZ Jannes van der Sleedenhuis locatie Wolfsbos, de Oosterkerk en d ’Olde Bieb.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord