Symfonica in D is samen spelen in een groot orkest

Hoogeveen, Meppel, Emmen – Van samen musiceren is het afgelopen seizoen niet veel gekomen. Dus nu het wel weer kan organiseren ICO, Scala, De Kunstbeweging, particuliere muziekdocenten en K&C op 30 oktober Symfonica in D. Kinderen en jongeren die een muziekinstrument bespelen of van zingen houden kunnen meespelen in een groot projectorkest of meezingen in het projectkoor. Wie mee wil doen kan zich aanmelden via www.SymfonicainD.nl

 De coronamaatregelen laten het weer toe om met een grote groep kinderen en jongeren samen te komen. In het Atlas Theater in Emmen gaan de jongeren op 30 oktober een hele dag samen repeteren om aan het eind van de dag een optreden te verzorgen voor een groot publiek. Het doel is om de kinderen te laten ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. Op het programma staan muziekstukken in het thema Taal, Toon en Teken, waaronder het lied ‘Zelfs dan’ van Martijje en het lied ‘Blauwbilgorgel’ van C. Buddingh.

Voor deelname aan het orkest is het fijn als de kinderen muzieklessen volgen, voor het projectkoor kan iedereen tot 21 jaar zich aanmelden. Deelnemers ontvangen bij aanmelding bladmuziek of songteksten, zodat ze zich alvast kunnen voorbereiden. Daarnaast vinden voorafgaand aan Symfonica in D voor de liefhebbers repetities plaats in Emmen, Hoogeveen en Assen.

 Symfonica in D is voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 21 jaar oud en start op 30 oktober om 10.00 uur in Emmen met de repetitie in niveaugroepen en zangworkshops. Het concert begint om 16.00 uur.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord