Wilt u met de gemeenteraad van Hoogeveen in gesprek over de plannen voor 2022? Meld je aan voor inloopavond

Wilt u met de gemeenteraad van Hoogeveen in gesprek over de plannen voor 2022? Dat kan, iedereen die met de gemeenteraad in gesprek wil is welkom op 12 oktober 2021 vanaf 19:00 uur tot 21:00 uur in het Raadhuis te Hoogeveen.

Toekomstplannen 2022

De gemeenteraad maakt elk jaar toekomstplannen (begroting 2022) en is benieuwd naar uw mening. Tijdens de inloopavond heeft u de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier met raadsleden in gesprek te gaan over hoe uw ideeën passen in deze plannen voor 2022.

Uw mening telt

Er is nog volop ruimte om uw gedachten te delen met de gemeenteraad. Uw mening is belangrijk! Daarom wordt de inloopavond gehouden, voordat er beslissingen worden genomen door de gemeenteraad over de begroting van 2022. Pak uw kans! U heeft nog de mogelijkheid om gemeenteraadsleden te overtuigen inspireren met één van uw ideeën.

Aanmelden

Om een inschatting te kunnen maken hoeveel personen er aanwezig zijn (in verband met de groepsgrootte en voor de catering) willen we u vragen om u op te geven, dat kan via griffie@hoogeveen.nl of 140528. We hopen dat deze inloopavond op de gewone manier gehouden kan worden, maar i.v.m. corona vragen we u de informatie over deze avond in de gaten te houden in het Torentje of via social media op mogelijke beperkingen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord