Week tegen Eenzaamheid

In het teken van de Week tegen Eenzaamheid organiseert Stichting Present in samenwerking met studenten Maatschappelijke Zorg van Alfa-college Hardenberg op woensdagmiddag 6 oktober een gezellige activiteitenmiddag om mensen dichter bij elkaar te brengen. De activiteit vindt plaats op het Alfa-college in het LOC+ gebouw in Hardenberg van 14.00 – 16.00 uur.

In de Week tegen Eenzaamheid van 30 september t/m 7 oktober vinden er door het hele land veel speciale activiteiten plaats om extra aandacht te vragen voor het thema eenzaamheid.
Meer dan een miljoen mensen in Nederland voelt zich erg eenzaam. De invloed van eenzaamheid is groot. Zeker als het langdurig aanhoudt, leidt eenzaamheid tot gezondheidsrisico’s, minder mee kunnen doen in de samenleving en het gevoel van het tekortschieten van welzijn of geluk. Een goede reden om op tijd te handelen!

Stichting Present en de studenten van het Alfa-college willen ook van betekenis zijn in de week tegen eenzaamheid en hebben daarom de samenwerking opgezocht voor een activiteitenmiddag op woensdagmiddag 6 oktober. Deze middag wordt georganiseerd door eerstejaars studenten van de opleiding Maatschappelijke Zorg niveau 4 en heeft als titel ‘Noaberschap’. Het belooft een leuke, gezellige middag te worden met verschillende spelletjes en als centraal thema de ontmoeting tussen mensen. Geef je op vóór 4 oktober zodat de organisatie weet op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Je bent van harte welkom!  Voor opgeven of vragen: Tanja Duursma van Stichting Present Hardenberg: info@presenthardenberg.nl of 06 – 57 33 66 44

 

Activiteitenmiddag Noaberschap
Datum: woensdag 6 oktober
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Locatie: Alfa-college Hardenberg – LOC+ gebouw – Parkweg 1 – Hardenberg

Deel dit bericht!

Geef een antwoord