Thrianta verliest van Sparta Nijkerk

Afgelopen zaterdag speelde de comfortfloors-formatie haar eerste thuiswedstrijd. Ze ontvingen Sparta Nijkerk dat een maatje te groot bleek (18-24)
In de aanval begonnen Kimberley van de Hoop Desiree van der Hoop Maarten Stam en Robin lichtendonk. De verdediging bestond uit Tiffany ten Hoeve Rachel Doornbos Wouter Neutel, Jonathan Verstegen
De openingsgoal werd gemaakt door Thrianta hierna scoorde de ploegen tot 4-4 om en om. Hierna sloegen de gasten het eerste  gaatje 4-6. Tot aan de rust kon Thrianta niet verkomen dat de bezoekers langzaam uit liepen tot een 7-13 ruststand.
In de tweede helft knokte de geel blauwen voor wat ze waard waren. Ook met een aantal wissels proberen ze de achterstand te verkleinen dit leek ook te gebeuren maar het gat kon nooi helemaal gedicht worden. Dit bleek wel veel kracht te hebben gekost want in de slotfase wist Sparta de voorsprong weer te vergroten tot een gat van zes. De eindstand werd uiteindelijk 18-24.
Volgende week reizen de geel blauwen af richting Lelystad om het op te nemen tegen het nog ongeslagen Exakwa