Jaarlijkse pepernotenactie van de Andreas Manna Stichting

Vanaf vrijdag 24 september start de Andreas Manna Stichting (AMS) weer met de jaarlijkse huis aan huis verkoopactie van Bolletje pepernoten. De vrijwilligers brengen ze nog steeds tegen dezelfde prijs bij de mensen thuis, één zakje € 1,50 en drie zakjes voor € 4,00. De opbrengst van de actie is geheel voor kinderen in Afrika die in nood zijn. Bent u niet thuis wanneer de verkopers langs komen, of wilt u zich in verband met COVID-19 voorbereiden op onze komst, mag u ons ook bellen voor een bestelling om zo de kinderen in Afrika toch te helpen.  

Ondertussen zijn de vrijwilligers ook alweer druk met de voorbereiding van de Afrikaloop. Deze start op 16 oktober en is ook aangepast aan de RIVM-maatregelen in verband met COVID-19. De vrijwilligers hebben het zó georganiseerd dat er het hele jaar door acties zijn. Op deze manier wordt geld gegenereerd voor de kinderen in Afrika waarvoor gezorgd wordt. De stichting bestaat al meer dan 25 jaar en werkt uitsluitend met vrijwilligers in Nederland als ook in Afrika.

Hulp wordt gerealiseerd door op kleinschalige en directe manier hulp te bieden aan straat-, zwerf- en weeskinderen in Kenia. Door de stichting zijn centra voor zorg, medische hulp en onderwijs gebouwd. Aan de kinderen wordt hulp verleend totdat ze in hun eigen onderhoud kunnen voorzien. Daarbij wordt samengewerkt met locale goed opgeleide Afrikanen! Ook die zetten zich in als vrijwilliger!

Wilt u helpen en houdt u niet van pepernoten? Een gift is natuurlijk van harte welkom. Ook hulp bij de verkoop van de pepernoten is van harte welkom. U kunt daarvoor bellen met Ineke Prins 06-11641907. De ontwikkelingen van de projecten en de acties kunt u volgen op de website van de AMS:www.andreasmanna.org

Geef een reactie