Wie o wie zijn toch die vijf inwoners uit Noordscheschut die mee doen in Miljoenenjacht

Noordscheschut – Waar je ook bent in Noordscheschut, of je nu bij de bakker, supermarkt, bloemist of cafetaria of op straat bent; overal hoor je het gonzen ‘ Wie o wie zijn toch die vijf deelnemers?’ Vooral als je ook nog eens Martin heet en je leeftijd ergens in de 40 is, dan ben je de afgelopen dagen meerder malen aangeklampt.  Deze naam is namelijk vrij gegeven door de persdienst van de Postcodeloterij.
26 september zijn vijf inwoners uit Noordscheschut te gast bij Linda de Mol in Miljoenenjacht.  Zij nemen plaats in de studio voor de vierde aflevering van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ en strijden om prijzen tot wel 5 miljoen euro. Of de inwoners van Noordscheschut daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 26 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Martin (42) is één van de gelukkigen die plaatsneemt in de studio in Amsterdam: „Ik heb heel veel zin in deze unieke kans! Ik kijk elke week naar Miljoenenjacht en nu ga ik het een keer in de studio ervaren. Het zou mooi zijn als ik met een prijs naar huis ga.”

De vijf inwoners van Noordscheschut zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 50 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel 5 miljoen euro winnen.

Foto: Roy Beusker

Deel dit bericht!

Geef een antwoord