Algemeen

Drentse Bakfiets tijdens de Nationale Sportweek

Van 17 tot en met 26 september zal de Nationale Sportweek plaatsvinden. Drenthe beweegt zorgt, samen met de 12 buurtsportcoachteams, voor een spectaculair en afwisselend Drents programma. Met een speciale bakfiets worden de 12 Drentse gemeenten bezocht in de Sportweek, waar iedere dag een actief programma zal zijn.

Op zaterdag 18 september zal de bakfiets om 12.00 te vinden zijn in het Steenberger park waar de Citypark Flyers voor senioren een discgolfclinic aanbiedt.
Om 16.00 uur fietsen we naar vv Vitesse ’63 en KV Kia in Koekange. Hier kan men kijken naar of mee doen met de open trainingen van het Oldstars Walking Football en Walking Korfball.

Met de Drentse bakfiets proberen wij het nieuwe sportseizoen te openen, de sport in heel Drenthe een impuls te geven en er samen voor te zorgen dat iedereen weer kan en gaat sporten.
Het thema van de Nationale Sportweek is dit jaar wederom ‘sport doet iets met je’. Tijdens de Nationale Sportweek dagen we iedereen uit om te ontdekken wat sport met je doet. Omdat Nederland als gevolg van de coronacrisis sportief tot stilstand kwam, is het dit jaar extra belangrijk om te laten zien hoe leuk het is om te sporten en om te ervaren hoe toegankelijk sportclubs eigenlijk voor iedereen zijn.

Graag nodigen wij belangstellenden uit op 18 september deel te nemen aan de open training of de disc golf clinic. Aanmelden is niet nodig.

Geef een reactie