Zinderende Anytime Summergames recreatiegebied Schoonhoven

Hollandscheveld – Anytime Fitness organiseerde samen met Zaal- en partijcentrum Schoonhoven een onwijs gave zeskamp genaamd Anytime Summergames.

Voor deze eerste editie van de Anytime Summergames veranderde recreatie gebied Schoonhoven afgelopen zondag tot een waar speel- en fun paradijs. Nadat de teams zich hadden aangemeld, werd het programma doorgenomen. Onder genot van een DJ die de muziek verzorgde gingen de teams aan de slag en moedigde de toeschouwers hen aan onder genot van een lekker hapje en drankje. “Het was fantastisch! Mijn complimenten naar het team van Anytime Fitness en de mensen van Zaal- en partycentrum Schoonhoven voor dit top evenement. De organisatie was goed, samenwerking uitstekend, veel enthousiaste mensen en prachtig weer. Wat wil je nog meer? Bij Anytime Fitness gaat het om meer dan alleen fitness. Ik vind het belangrijk dat er ook leuke dingen met elkaar word gedaan. Als je dan ziet hoeveel plezier alle deelnemers en toeschouwers hadden, kan ik niets anders zeggen dan dat het geslaagd was!” Aldus Sergio Rasidin, eigenaar Anytime Fitness.

Uiteindelijk streden 12 teams uit Hoogeveen, Hollandscheveld en Elim om de prijs. SV 4e klasse, een team uit Hollandscheveld mocht zich uiteindelijk de kampioen noemen van deze eerste editie van de Anytime Summergames.

foto: Anytime Fitness

 

Geef een reactie