Zakelijk

Discus Zuidwolde opent Dogwash

Zuidwolde – Nico de Jong eigenaar van Hubo en Discus heeft samen met het personeel een hondenwassalon geopend in zijn winkel. De hondenwassalon zit naast het pand en is tijdens openingstijden van de winkel beschikbaar. Hier kunt u zes dagen per week terecht om elke hond weer lekker schoon te wassen. 

Elke hond weer lekker schoon

Is uw hond vies en kan deze wel een opfrisbeurt gebruiken? Maar houdt u toch liever de badkamer schoon. Dan bent u welkom bij de Dogwash aan de Nijverheidsweg 44 bij Discus te Zuidwolde. Tijdens de openingstijden van de winkel kunt u uw hond wassen in de Dogwash. De kosten van een wasbeurt van 10 minuten kost 7,50 Euro. U kunt voor het wassen een muntje kopen bij de kassa, met contant geld of met het pinautomaat in de Dogwash. Let op het apparaat wisselt niet.

Diverse wasprogramma’s 

Er zijn diverse wasprogramma’s om uw viervoeter weer lekker schoon te maken. Het water in elk wasprogramma is op ideale temperatuur afgestemd voor uw hond. Zo ook kan uw hond tijdens het wasprogramma ook behandeld worden met een anti-klit shampoo en een conditioner om de vacht goed te verzorgen. Na het wassen is er een speciaal föhn-programma om de hond lekker te drogen. Tango’s Tip: neem voor het drogen nog wel even een extra handdoek mee.

Dogwash spaaractie

Elke betalende klant die een zak hondenvoer koopt krijgt vanaf 26 september bij de kassa een gratis Dogwash-munt. Tien gespaarde munten levert een gratis wasbeurt op ter waarde van 7,50 euro.

Voedingsadvies

Bij Discus is het mogelijk om uw viervoeter te laten wegen. Hier wordt de hond helemaal nagekeken en krijgt u advies over voeding en gewichtsproblemen. U maakt direct een afspraak voor een nieuw weeg- en adviesmoment. Discus helpt om uw hond vitaal en fit te houden.

Zie hieronder een korte introductie video van de Dogwash.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen