Algemeen

Autismecafé Hoogeveen start met nieuw seizoen

Op 15 september 2021 organiseert het Autismecafé Hoogeveen een Thema-avond over Autisme en Wonen. De avond wordt verzorgd door Trineke en Martin van der Meer van De Vlieger Zorg.

Het aanbod van De Vlieger is gezinshuis, dagbesteding, logeren, begeleid wonen met 24-uurszorg, dagopvang en naschoolse begeleiding.

De avond gaat over wonen in de breedste zin van het woord, dus van de basisschool tot volwassenen. Uitgangspunt zijn vragen als: Het lukt thuis niet meer, wat dan? Of de jongere is 18+ en wil uit huis; welke mogelijkheden zijn er dan?

De volgende onderwerpen zullen besproken worden: wonen met WMO /WLZ-indicatie, begeleid wonen met de jeugdwet en daarnaast komen jongeren en begeleiders van de vlieger aan het woord om over hun ervaringen te vertellen. Er is ruimte voor vragen vanuit de zaal.

De ontvangst is vanaf 19.00 uur, de avond begint om 19.30. Graag tijdig aanmelden aan de zaal of via de website, zie voor verdere informatie en aanmelden de website www.autismecafehoogeveen.nl en kijk bij agenda. foto : Mireille ten Voorde

Geef een reactie