Het CLAFIS Drents open padeltoernooi was een groot succes

Hoogeveen – In de week van 28 augustus tot en met 5 september is het CLAFIS Drents open padeltoernooi gespeeld bij T.C. De Weide. Een volle week met zo’n 140 wedstrijden in totaal. De organisatie mag daarmee terugkijken op een supergeslaagde week. De wedstrijden waren spannend, sportief en erg mooi om naar te kijken. De toernooiweek is een goede promotie geweest voor de padelsport. Er was veel publiek te kijken en de sfeer was op zijn best. Een ieder kon genieten van heerlijk geserveerde hapjes en op zaterdag van lekkere warme broodjes met kip.

Onder genot van de warme zon kwamen op zaterdag en zondag de volgende personen als winnaars uit de strijd:

Damesdubbel: 1e prijs voor Bernette Sieben en Tamara Sieben, 2e prijs voor Annemarie Doddema en Salena Dekens.
Gemengd dubbel: 1e prijs voor Mathijs ter Haar en Lilian Boerkamp, 2e prijs voor Jos Kerstholt en Suzanne de Wit.
Herendubbel semigevorderd: 1e prijs voor Ivo van Veen en Gerolf Menzo, 2e prijs voor Max Bosscher en Niek Geers.
Herendubbel wedstrijd: 1e prijs voor Brando Kamp en Mathijs ter Haar, 2e prijs voor René Gierveld en Thomas Dwars.

De organisatie feliciteert nogmaals ieder met zijn prijs. De prijzen voor plek 1 zijn gesponsord door de restaurant De Schildhoeve en de prijzen voor plek 2 door Balkan restaurant Ohrid. De winnaars kunnen dus heerlijk uiteten. Daarnaast heeft de organisatie te horen gekregen dat de hoofdsponsor van het toernooi, CLAFIS, het sponsorcontract voor het toernooi met 3 jaar verlengd!

De organisatie wil een ieder bedanken voor deelname aan het toernooi en hoopt iedereen volgend jaar weer te mogen ontvangen!

Deel dit bericht!

Geef een antwoord